INGYENES POSTÁZÁS 10.000 FT ÉRTÉKŰ RENDELÉS FELETT

 ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

Szállítási tudnivalók

 

Postázás:

A webshopban megvásárolt termékeket postai úton kézbesítjük a Magyar Posta Zrt-n keresztül. A postára adás a fizetés teljesítésétől számított 2, maximum 5 munkanapon belül történik. Elsőbbségi, ajánlott, követhető azonosítóval ellátott küldeményként postázunk, biztonságos csomagolásban. 9999 Ft végösszegű vásárlásig a szállítás díja bruttó 600 Ft.

10.000 Ft vagy magasabb végösszegű vásárlás esetén a szállítás ingyenes.
Személyes átvétel:

(legközelebbi átvételi nap: március 29.)

Személyes átvételre péntekenként, a CIKKCAKK STUDIO-ban van lehetőség, előzetes megbeszélés után. Ha a vásárlásnál ezt az opciót jelölöd be, 48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot e-mailben, időpont egyeztetés céljából. (Csütörtöki és pénteki rendelések esetén az átvétel a következő hétre esik.)

Fizetési tudnivalók

Bankkártyás fizetés:

A bankkártyás fizetés a Simplepay Online Fizetési rendszeren keresztül történik. A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS
terminálon történő fizetés díjmentes.

További információk az ÁSZF-ben a "Fizetési módok" alatt találhatók.

Banki átutalás:

A megvásárolt termékek árának és a szállítás díjának kifizetése banki előre utalással történik. A megrendelés véglegesítését követően a rendelést visszaigazoló e-mailben küldjük el az utaláshoz szükséges információt. Természetesen banki előre utalás esetén is átvehető személyesen a megvásárolt termék.

Készpénzes fizetés:

Készpénzes fizetésre kizárólag személyes átvétel esetén (a CIKKCAKK Stúdióban) van lehetőség. A készpénzes fizetési mód nem választható postázás mellé.

További információ:

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi Nyilatkozat

Fogyasztói Tájékoztató (az elállás jogáról)