INGYENES POSTÁZÁS 10.000 FT ÉRTÉKŰ RENDELÉS FELETT

Miből készülnek az ékszerek?

A kézzel vagy digitálisan festett egyedi minták saját fejlesztésű eljárással, puha, natúr bőrre préselve kelnek életre. A láncok alapanyaga finom szemű, vintage hatású, fényes sárgaréz, nikkelmentes és nincs rajta semmilyen bevonat. Díszítésként természetes alapanyagú gyöngyöket, ásványokat, kerámiát, üveget használunk. Minden RINGU ékszer kézzel készül.

Mennyire időtállóak ezek a termékek?

Fontos szempont számunkra, hogy a kész darab minél tovább szép maradjon, ezt az anyagok kiválasztásánál is szem előtt tartjuk. Az ékszerek felülete a nyomat finom bevonatának köszönhetően cseppálló, így nem esik baja, ha például véletlenül megázol. A fém láncok és alkatrészek könnyen tisztíthatók, felületük nem kopik. Ápolásukról olvass bővebben a blogon.

Lehet egyedi kérésem?

Ha más színben vagy méretben, vagy esetleg más típusú alkatrészekkel szeretnéd megrendelni a kiválasztott darabot, elképzelésed előzetes megbeszélés alapján szívesen megvalósítjuk. Írd meg elképzelésed a KONTAKT menüpontban, ahol minden ezzel kapcsolatos kérdésedre választ adunk.

Mikor érkezik meg a rendelésem?

A vásárlástól számított 2-5 napon belül adjuk postára az ékszereket, elsőbbségi küldeményként. A csomag 99%-ban a postázás másnapján (munkanapokon) megérkezik.

Átvehetem személyesen is az ékszereket?

Személyes átvételre budapesti műhely/showroomunkban van lehetőség péntekenként, minden esetben előzetes időpont egyeztetést követően. Csütörtöki és pénteki rendeléseket csak a következő héten tudunk személyesen átadni.

GARANCIA

Ha bármely nálunk vásárolt láncod, fülbevalód vagy karkötőd véletlenül elszakad, ingyen megjavítjuk és újrapolírozva küldjük vissza Neked. Csak a saját postázási díjadat kell kifizetned, a visszaküldést mi álljuk. Ha problémád adódik bármely RINGU ékszereddel, vedd fel velünk a kapcsolatot emailen.